miércoles, 15 de febrero de 2012

CURSA SOLIDÀRIA SAVE THE CHILDREN


Aquest curs hem participat en la CURSA SOLIDÀRIA de la ONG Save the children. Aquest any els sous recaptats són per ajudar a la República Democràtica del Congo. Ens ha anat molt bé, perquè així hem recordat que el curs passat vàrem realitzar la campanya MOBILITZA'T PER LA SELVA, que consistia en una recollida de mòbils, reutilitzar el COLTÀ, i així apadrinar un ximpanzé de la selva.

Doncs bé, hem aprofitat la cursa per recordar la problemàtica de la R.D. del Congo i per presentar la nostra ximpamiga KUDIA.

Per treballar aquests aspectes hem fet grups cooperatius. Un grup va fer un mural sobre la RD del Congo, un altre va fer un cartell sobre la cursa i l'altre va fer la presentació de la nostra ximpamiga. Treballar en grups cooperatius implica molta comunicació entre tots els integrants del grup, cosa no sempre fàcil!!

A més la cursa ens ha donat per fer moltes matemàtiques. Cada nen i cada nena havia de buscar patrocinadors que li donàs una quantitat de diners per cada kilòmetre solidari. Així que hem fet MULTIPLICACIONS!!!!!!!!!

Moltes gràcies a totes les famílies per la vostra col.laboració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario